Kort om Anders og Jonas | Anders og Jonas

Kort om Anders og Jonas

BLOGGBRØDRE: Jonas og Anders Lindstrøm.

Jonas Lindstrøm

Bakgrunn: Født og oppvokst på Kolbotn, et lite sted rett utenfor Oslo.

Sykkelinteresse: Jeg har alltid vært en sportsidiot, som har fulgt med på det meste av sport. Måten jeg oppdaget og ble glad i sykkelsporten på er noe spesiell. Da jeg var yngre og kjedet meg pleide jeg å sette meg ned å se på Eurosport. Siden de alltid sendte sport var dette perfekt tidsfordriv når jeg ikke hadde noe bedre å foreta meg. Hver gang de sendte sykkel ble jeg like skuffet. Dette var en av få idretter jeg hadde null interesse for og sendingene varte gjerne i flere timer. Jeg fant ingen annen utvei på problemet enn å lære meg å bli glad i idretten. Jeg satt meg derfor ned og begynte å følge med og lære meg hva som var spesielt med sykkel. Siden det har jeg vært hekta.

Hvorfor sykkel er topp: Det er mange ting man liker som det er vanskelig å beskrive akkurat hvorfor man er så glad i. Slik synes ikke jeg det er med sykkelsporten. Grunnen til at jeg er så fascinert av idretten skyldes at den i mine øyne er den mest komplekse idretten som finnes. Styrke, utholdenhet, taktikk, teknikk, lagsamarbeid, fart og mye mer er egenskaper som må kombineres for å lykkes. At det ikke alltid er den sterkeste rytteren, men den beste (den som takler alle disse tingene best) som vinner gjør det ekstra spennende. I tillegg er det helt utrolig hvor kompleks idretten er. Jo mer man setter seg inn i en, jo mer oppdager man. Det er nærmest umulig å få fulloversikt, noe som alltid sørger for at du får noen gledelige overraskelser.

Anders Lindstrøm

Bakgrunn: Født og oppvokst på Kolbotn, et lite sted rett utenfor Oslo.

Sykkelinteresse: Kom vel først og fremst gjennom broren min. Begynte i så smått med Tour de France, før det rimelig raskt gikk “helt over styr”. Har ikke selv syklet aktivt, men sykler litt for moro skyld. Fascinasjonen for idretten kommer helt og holdent fra å følge den på TV og internett. Følger nå med på det meste som skjer, og merker at jo mer jeg følger med jo morsommere blir det.

Hvorfor sykkel er topp: Sykkel er for meg den beste sporten i verden. En av de tingene jeg som jeg synes er best med sykkel er hvor kompleks idretten er. Det er alle elementene som gjør sykkel til den beste idretten. Det handler ikke bare om å være best trent. Det som fascinerer meg mest med sykkel er taktikken, og hvordan hjelperyttere kan dra i flere mil for sine kapteiner uten og selv få noe resultat. Det er sjeldent man ser idretter som både er individuell- og lagsport.

Bloggbakgrunn: Bloggen “Sykkelerbest” ble startet opp som et rent skoleprosjekt 31. mars 2009. Anders skulle opprette en blogg som oppgave i en skoletime og endte opp med sykkelerbest som bloggnavn. I utgangspunktet hadde vi ingen planer om å ta det videre, men for moro skyld la vi inn noen innlegg innimellom. Fra september samme år begynte vi å holde bloggen jevnlig oppdatert. Akkurat hvorfor vi begynte akkurat da husker jeg ikke, men tror det bare var slik at vi syntes det var så morsomt at vi hadde lyst til å gjøre mer av det. Skulle vi først gjøre det skulle vi gjøre det skikkelig, og derfor gikk det fra ingenting til fullt trøkk ganske så fort.

Utover blogger denne lovende duoen fast for procycling.no!

Skriv en kommentar