Ny blogg! | Anders og Jonas

Ny blogg!

Hei!

Dette blir vår nye blogg, og vi ser frem til å skrive her fremover. Noen av dere har kanskje svippet innom vår gamle blogg, mens mange av dere sikkert aldri har hørt om oss. Så hva kommer vi til å skrive om? Det korte svaret på det er at vi vil skrive om det som irriterer, gleder og fanger vår oppmerksomhet i sykkelverdenen. Vi håper dere lesere vil bidra med mange kommentarer enten dere er enige eller uenige i det vi skriver. Diskusjoner er gøy, så her er det bare å henge seg på. Første blogginnlegg kommer om en dag eller to, så da er det bare å svinge  innom en tur.

Anders & Jonas.

Next post »

2 kommentarerSkriv en kommentar →

 1. Trond

   /  March 31, 2011

  Innsiktsfullt og godt skrevet! Et lite sidespor: GC har virket passive i år, men i klassen “Defensive lag gjennom tidene” når de ikke opp til Credit Agricole. CA hadde sjelden folk i brudd, evnet ikke å styre feltet og var ikke sterke nok til å kjøre tog på slutten av etapper. De lot andre lag jobbe for å hente inn brudd og få samlet felt til spurt, og ga Thor lite hjelp med opptrekk.. Som lag var CA defensive og usynlige, men antakeligvis var CA det reneste laget i sykkelsporten på 2000-tallet. Og der ligger kanskje grunnen til manglende styrke til å markere seg…

  Reply
 2. Nikolai

   /  March 31, 2011

  Fet blogg gutta! :)

  Reply

Skriv en kommentar